Родичам загиблих військових вручили обласні нагороди 

Знаком пошани Харківської обласної ради «За заслуги перед Харківщиною» відзначили (посмертно) двох героїв – Владислава Титаренка та Олександра Чабана, які брали участь в обороні Харкова та Харківської області від російських окупаційних військ. 

Депутати обласної ради Галина Куц та  Роман Семенуха передали нагороди матерям загиблих героїв. 

«Ці двоє хлопців загинули при різних обставинах. Олександр  Чабан воював з 2015 року, потім повернувся і з 2022 року пішов знову захищати рідну землю. Служив у 92 бригаді, був командиром взводу. Загинув 20 липня 2022 року у бою на Харківщині, захищаючи побратимів. За час служби зміг організувати збиття Javelin російських танків. Смерть Владислава Титаренка сколихнула всіх: юних хірург 1994 року народження, закінчив на «відмінно» медичний університет і пішов на війну. Загинув Владислав під час виконання операції під Куп’янськом 5 серпня 2023 року, коли у лікарню потрапила керована авіабомба. Лише за останній місяць своєї роботи військовий хірург зробив більше 500 операцій та врятував тисячі життів», – зазначила Галина Куц.

Олександр Чабан  був випускником ХНУ ім. Каразіна, а  Владислав Титаренко – Харківського національного медичного університету.