Звернення голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко до Дня зовнішньої розвідки України

Сьогодні я хочу привітати з професійним святом тих, від праці котрих залежить безпека кожного українця. Наші розвідники по зернятку здобувають безцінну інформацію, яка дозволяє вчасно дати відсіч ворогу, переформатовувати хід подій у масштабах країни і навіть світу.

Ви робите важливу справу, яка дозволяє уберегти життя військових, які боронять нашу країну. Зовнішня розвідка – це команда професіоналів, які демонструють злагодженість роботи, надійність і самопожертву заради сильної, незалежної та вільної України!

Вітаю бійців з професійним святом! Хай проєкти завжди будуть вдалими, успішним і перспективними, ваші перемоги  – значущими, а  небо над нашою країною – мирним і безпечним. Хай ваші операції будуть на 100% забезпечені потрібними ресурсами, а координованість дій, зв’язок і допомога – завжди успішними і своєчасними.

Від депутатів обласної ради, жителів Харківського регіону прийміть нашу щиру вдячність за вашу невтомну й героїчну працю, а наші вітання додадуть  наснаги, віри та тепла вашим серцям. Пишаємося вашими здобутками та зичимо вам міцного здоров’я та незламності духу!

З Днем зовнішньої розвідки України!
Слава Україні!