Випускники Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» отримали дипломи магістрів 

Участь в урочистих заходах прийняв радник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков. 

«Шановні колеги, мені дуже приємно вітати з важливою подією в житті кожного з вас.  Ви отримали дипломи магістрів і маєте рухатися далі по життю. Бажаю вам отримати роботу своєї мрії, і обов’язково продовжувати навчання – вдосконалювати свої професійні навички. Країна наразі потребує висококваліфікованих спеціалістів галузі авіації. Розвиватимемо та відновлюватимемо Україну разом. Хочу передати вітання від голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко і запевнити вас у підтримці з боку обласної ради», – сказав Євгеній Грицьков.

Дипломи отримали випускники 7 факультетів вишу. Привітав магістрів в.о. ректора Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Олексій  Литвинов.

«Сьогодні зранку я думав над своєю промовою і мені на думку спали слова відомої людини про те, що ніякі жахи у цьому світі не порівняються з порожньою сторінкою. Мене ці слова вразили і я зловив себе на думці, що ніякі жахи у світі неможливо порівняти з тишею в університетських стінах. Але я щасливий, що сьогодні на невеличкий проміжок часу ми почули відлуння студентського сміху, і суворі голоси наших викладачів. Для нас дуже важлива сьогоднішня подія – випуск магістрів. Ми живі, ми будемо жити і до нашого університету скоро повернуться студенти, продовжиться навчання, і кожен з нас робить все можливе для цього. З вірою у ЗСУ, з вірою у Перемогу», – зазначив Олексій Литвинов. 

На урочистостях також були присутні

Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації Ольга Безпалова, педагоги, студенти вишу та батьки.

Довідково: Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського “Харківський авіаційний інститут” (ХАІ) – провідний український вищий навчальний заклад, який пропонує якісну освіту в галузі авіації та аерокосмічної техніки. З 1930 року університет випускає фахівців з різних спеціальностей, що представлені на 8 факультетах університету у галузях – авіоніка, інформаційні технології, електроніка, телекомунікації та енергетика. У штаті ХАІ працює понад 825 викладачів, серед яких доктори наук, професори, доценти та молоді науковці.