Працівники Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова отримали відзнаки обласної ради

Під час засідання вченої ради університету заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба від імені голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та депутатів обласної ради привітала колектив та вручила відзнаки обласної ради.

У своїй промові Валерія Дзюба подякувала викладачам та працівникам вишу за стійкість та непохитність у роботі під час дії правового режиму воєнного стану, згуртованість та високий професіоналізм.

«Для мене велика честь бути приступною сьогодні на цьому заході. Щиро бажаю, щоб всі ваші рішення та праця були виваженими, вдалими і йшли на користь університету. У презентаційному відео на початку заходу  я бачила страшні кадри, кадри зруйнованого університету, але й бачила прекрасні посмішки дітей, викладачів, митців, для яких університет став справжнім домом. Я впевнена, що спадщина університету саме у цих усміхнених обличчях, в тому, що ви передаєте наступному поколінню, – величезний об’єм знань. Дякую щиро від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, від депутатів обласної ради та від себе особисто за те, що в цей нелегкий час ви робите таку важливу і складну справу на найвищому рівні. Хочеться згадати всіх тих, хто зараз боронить нашу землю, хто є вашими учнями, викладачами університету. Успіхів і найскорішої перемоги усім нам», – сказала Валерія Дзюба.

Разом із цим, вона передала Подяки голови Харківської обласної ради працівникам вишу за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня Соборності України, а також взяла участь у церемонії вручення атестатів щодо присвоєння вчених звань викладачам закладу.