Як український бізнес підлаштовується під реалії війни: Тетяна Єгорова-Луценко ознайомилась з роботою релокованого з Харківщини підприємства 

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко з робочим візитом перебуває у Вінницькій області. 

У ході робочої поїздки вона ознайомилась з роботою ТОВ «Грін кул», що входить до складу торгово-промислового холдингу «UBC Group», – провідного світового лідера з виробництва холодильної техніки для напоїв і продуктів, яке володіє 24% світового ринку виробництва промислового холодильного обладнання.

Частина потужностей «Грін кул», окрім Вінниці, була зосереджена у Харківській області (Харків, Дергачі). На підприємстві у Дергачах до війни працювало близько тисячі робітників. Після повномасштабного російського вторгнення виробничі лінії з нашого регіону, були релоковані на Вінниччину. 

«Вдячна місцевій владі за підтримку бізнесу, а саме створення комфортних умов для релокації із зони бойових дій та ефективного розвитку. Це створення індустріальних парків, зменшення податкового навантаження і прийняття спеціальних программ, – сказала Тетяна Єгорова-Луценко. – Не втрачаю надії, що нам вдасться створити відповідні умови для того, щоб  повернути наші підприємства у Харківську область».