Грант «Системи кластерів управління відходами у малих і середніх громадах України»

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» на виконання Закону України «Про управління відходами», який набув чинності в липні 2023 року, проводить конкурс спрямований на залучення заявок від потенційних грантоотримувачів для демонстрації кластерного підходу до управління відходами державним службовцям та ОМС по всій Україні, за винятком нині окупованих територій та Кримського півострова. Пріоритет буде надано представникам 100 партнерських Проєкту з 11 цільових областей Проєкту (Львівська, Волинська, Полтавська, Рівненська, Одеська, Житомирська, Закарпатська, Чернігівська, Сумська, Харківська, Миколаївська області).

Грант(-и) спрямований(-ні) на підтримку створення та розвитку систем управління відходами та інституційного потенціалу малих і середніх громад в Україні та, після успішної реалізації, може(-уть) бути масштабований(-і) на території будь-якої області України.

Детальніше про грант за посиланням.

Заявки на участь у конкурсі потрібно подавати на адресу електронної пошти: hoverlagrants@dai.com не пізніше 17:00 24 лютого 2024 року.

https://www.prostir.ua/?grants=hrant-vid-projektu-usaid-hoverla-cystemy-klasteriv-upravlinnya-vidhodamy-u-malyh-i-serednih-hromadah-ukrajiny