Майстерня земельних питань

Питання зміни цільового призначення. Повноваження громади, процедура, особливості 22.02.2024 о 10:00

  • Законодавство, що регулює питання зміни цільового призначення земельних ділянок, компетенція, порядок зміни,  умови, особливості, застереження. В яких випадках така зміна здійснюється за проектами землеустрою, в яких такі проекти не розробляються.
  • Варіанти процедури зміни цільового призначення в залежності від наявності затвердженого комплексного плану просторового розвитку території громади.

Реєстрація за посиланням: https://atu.net.ua/vebinary/pytanniazminytsilovohopryznachenniapovnovazhenniahromadyprotseduraosoblyvostizalezhnistprotseduryzminytsilovohopryznachenniavidnaiavnostizatverdzhenohokompleksnohoplanuprostorovohorozvytkuterytoriihromady

Методи та інструменти управління ресурсами громади 29.02.2024 о 10:00

  • Регулювання питань земельно-правового характеру, визначення процедури реалізації прав та повноважень органу місцевого самоврядування та членів. Громади в питаннях забезпечення життєдіяльності. Громади, як фінансуються такі послуги, на базі яких законодавчих та нормативних актів, науково-методичних рекомендацій розробляється, як надається  правовий статус таким документам.
  • Приклади видів місцевої нормативної бази для управління ресурсами громади . 

Реєстрація за посиланням: https://atu.net.ua/vebinary/metody-ta-instrumenty-upravlinnia-resursamy-hromady-poriadky-vyluchennia-ta-nadannia-zemelnykh-dilianok-zdiisnennia-platy-za-zemliu-vyznachennia-rozmiriv-orendnykh-stavok-ta-podatku-obliku-zemlevlasnykiv-zemlekorystuvachiv-vykorystannia-pasovyshch-vykorys

Більше інформації про заходи Супермаркету рішень: https://atu.net.ua/vebinary…