Завдякі  віконній програмі, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF)в Обласному центрі служби крові встановлять вікна. 

КНП Харківської обласної «Обласний центр служби крові» зазнав значних руйнувань внаслідок російської збройної агресії. Від жорстоких нападів з боку ворога заклад потерпав з перших днів війни. 

«В нас були вибиті майже всі вікна. Частину вдалося замінити власними силами, але без допомоги ми б не впоралися. Коштів, щоб встановити вікна, у закладі не має. Тому ми вдячні за підтримку  міжнародним партнерам та  обласній раді»,– розповіла в.о. директора Обласного центру служби крові Олена Малигон.

Вже найближчим часом тут буде встановлено 31 вікно і 101 склопакет. 

Нагадаємо,  з перших днів повномасштабного російського вторгнення заклад не припиняв працювати ні на день. Це єдиний центр, який не лише безкоштовно приймає кров, але й безкоштовно передає її всім медзакладам Сходу і Центру України. У Обласному центрі служби крові закликають небайдужих жителів міста та області здавати донорську кров.