Гуманітарна допомога, психологічна підтримка жителів регіону, реалізація гендерно орієнтовних проєктів – Тетяна Єгорова-Луценко та Камалія домовились про співпрацю

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко зустрілась зі співачкою, волонтеркою та меценаткою Камалією. У ході зустрічі було підписано Меморандум про взаємодію між Харківською обласною радою та БО «Благодійний фонд Камалії».

Документом визначається співпраця, яка полягає у взаємодії щодо надання гуманітарної та благодійної допомоги, психологічної підтримки та реабілітації жителів Харківської області, постраждалих від російської військової агресії проти України, впровадження гендерно орієнтованих проєктів, спрямованих на захист дітей, жінок, інших вразливих верст населення Харківщини, а також координація роботи з надання іншої допомоги.

«Дуже важливою є психологічна підтримка жителів регіону під час дії правового режиму воєнного стану й особливо тоді, коли регіон потерпає від цілодобових нападів ворога. Це, дійсно, один з вагомих факторів у боротьбі з ворогом. Я дуже вам дякую за те, що завітали до нас, за ваше прагнення підтримати жителів Харківської області. Впевнена, що в рамках цього Меморандуму зможемо реалізувати низку проєктів», – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Разом із цим, Камалія висловила слова підтримки жителям регіону та свої очікування від співпраці.

«Харків для мене є частинкою мого серця, тому що тут живе мій дядько, двоюрідна сестра, племінники, і мені дуже приємно співпрацювати з обласною радою та вкладати свої сили у допомогу регіону. Будемо працювати по декількох напрямках: залучати гуманітарну підтримку, психологічну та інші тому, що сьогодні дуже важливо допомагати один одному», – сказала засновниця благодійної організації.