Вебінари з фінансового управління

Програма USAID DOBRE в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та  ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global  Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує представників місцевого самоврядування на два вебінари з фінансового управління: «Розроблення місцевих цільових програм» та «Актуальні питання щодо здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану».

«Розроблення місцевих цільових програм».

Кожна громада має потреби у вирішенні проблем економічного, соціального та культурного розвитку, особливо, в умовах воєнного стану. Місцеві цільові  програми стають невід’ємною складовою для ефективного управління та вирішення цих проблем, дозволяючи визначити конкретні завдання та заходи. Учасники вебінару ознайомляться з основними аспектами розроблення таких програм, поділяться успішними практиками та обміняються досвідом.

Дата проведення: 29 лютого 2024 року, 10:30.

Місце проведення: онлайн.

Посилання на реєстраційну форму:https://forms.gle/k7CxoCEep4GtVGGt5

«Актуальні питання щодо здійснення публічних закупівель  в умовах воєнного стану».

В умовах воєнного стану законодавство України щодо публічних закупівель зазнає постійних змін. Учасники вебінару розглянуть чергові зміни до закупівельного законодавства, здійснення закупівель через електронний каталог, порядок  формування вимог до тендерних документацій та оприлюднення інформації відповідно до пункту 13 Особливостей. Значну частину вебінару також буде присвячено розгляду запитань учасників.

Дата проведення: 13 березня 2024 року, 10:30

Місце проведення: онлайн.

Посилання на реєстраційну формуhttps://forms.gle/vbMVRU8cDMw2Yid28

https://decentralization.ua/news/17734