Педагоги Харківщини нагороджені відзнаками обласної ради

За дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко радник голови  облради Євгеній Грицьков взяв участь в урочистому заході, присвяченому привітанню освітян, які успішно пройшли сертифікацію у 2023 році.

Євгеній Грицьков вручив представникам педагогічної спільноти Харківщини  грамоти та подяки – за виявлені ініціативу та наполегливість, сумлінне виконання обов’язків та професійні досягнення, пов’язані з реалізацією державної політики у сфері освіти.

«В цей непростий час, ви самовіддано тримаєте освітній фронт, продовжуєте виховувати наших дітей і вдосконалюєте свої педагогічні навички, вдало проходите сертифікацію. Пишаємося кожним з вас за професійне виконання обовʼязків і вклад, який ви щодня робите у розвиток освіти регіону.  Нехай ваші знання, які  ви передаєте своїм учням, студентам, стануть запорукою їх успішності в дорослому житті, і в майбутньому ви пишалися докторами наук, політиками та нобелівськими лауреатами, яких ви колись вчили», – зазначив Євгеній Грицьков.

На заході також були присутні, директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації Ольга Безпалова, начальниця управління Державної служби якості освіти у Харківській області Світлана Вольянська, ректорка Комунального обласного закладу «Харківська академія неперервної освіти Любов Покроєва, проректор з науково-педагогічної роботи ХНУ ім. В. Н. Каразіна Олександр Головко, освітяни.

Вже п’ятий  рік поспіль в Україні відбувається процес добровільної сертифікації педагогічних працівників для підтримки та визнання їхніх зусиль щодо забезпечення свого безперервного професійного розвитку, а також задля підвищення соціального статусу вчителів. Сертифікація довела свою ефективність у системі зовнішнього забезпечення якості освіти.