Відбулось засідання постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області

Депутати розглянули два питання порядку денного та розділ різне.

Так, погоджено проєкт розпорядження голови обласної ради «Про надання згоди на проведення робіт за проєктом «Капітальний ремонт огорожі та воріт КНП ХОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» (службова записка управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради від 29.02.2024 вх. № ВД-209-24). Як зазначила заступниця начальника управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Олена Ковальова, проведення капітального ремонту споруд викликано необхідністю підтримання об’єктів нерухомості в належному стані шляхом здійснення заміни огорожі з цегли на огорожу з листа профільованого металу та встановлення автоматичних воріт.

Також депутати погодили питання про тимчасове звільнення від сплати орендної плати ТОВ «Медична техніка +» за договором оренди № 1 комунального майна від 15.02.2016 (зі змінами) (службова записка управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради від 22.02.2024 вх. № ВД-192-24).

Як пояснила Олена Ковальова звільнення від орендної плати на зазначений у записці період здійснюється у зв’язку з тим, що в цей час відбулась подія, що спричинила значне пошкодження орендованого майна – віконних рам та дверей у будівлі.