Святкові заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня відбулися в Харківському національному педагогічному університеті ім. Г.С. Сковороди 

До привітань долучився радник голови Харківської області Євгеній Грицьков. Він вручив грамоту обласної ради кандидату філологічних наук, професору кафедри української мови Олені Олексенко за вагомий особистий внесок у підготовку майбутніх учителів української мови та літератури та з нагоди ювілею. 

«Від голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та від себе особисто дозвольте привітати Вас дорогі жінки з цим чудових святом – Міжнародним жіночим днем. Не має більшого щастя бачити вас усміхненими, з сяючими очами. В ці непрості часи ви лишаєтесь втіленням любові, піклування та віри у найкраще майбутнє. Бажаємо вам від щирого серця побільше світла, тепла, легкості, усмішок і прекрасного настрою. Нехай збуваються бажання, а в сім’ях будуть щастя та мир. Нехай у вашому житті трапляються лише радісні події та яскраві моменти. Будьте коханими, любіть, надихайте своїх рідних»