Вебінари для громад

14 березня, 10:00 Майстерня земельних питань.

Розпорядження землями, які зайняті зеленими насадженнями в тому числі порядок вирубки дерев за межами населених пунктів.

Законодавство, що регулює питання повноважень при розпорядженні землями, які зайняті зеленими насадженнями.

Насадження, самозаліснені ділянки.

Порядок вирубки зелених насаджень в межах та за межами населених пунктів, визначення розміру збитків, реципієнт отримання розрахованих збитків.

Процедура приведення лісосмуг у відповідність до їх проектної ширини. Випадки, при яких розраховуються втрати лісогосподарського виробництва.

Хто може бути оператором (експлуатантом) зелених насаджень. Процедура розрахунку втрат, затвердження таких розрахунків, на які рахунки повинні надходити кошти за втрати лісогосподарського виробництва.

Що треба робити для уникнення втрати земель комунальної власності під час інвентаризації земель, зайнятих лісовими насадженнями. Приклади підходів.

Реєстрація: https://tinyurl.com/2exurytk

14 березня, 13:00 Кібербезпека «Інформаційна безпека. Оцінка захищеності ІТ інфраструктури територіальних громад»

Про способи оцінки захищеності ІТ інфраструктури, та більш детально розглянемо один з різновидів такої оцінки – тестування на проникнення;

Про типи тестування, види загроз, які можуть бути виявлені, а також про послідуючі дії по закінченні подібних перевірок;

Можливість організації проведення тестувань на проникнення для веб-сайтів та ІТ інфраструктури територіальних громад України.

Реєстрація: https://tinyurl.com/2p9dfcmc

15 березня, 11:00 Кабінет мера «Економічна інженерія для голів громад»

Під час зустрічі розмова піде про формування інвестиційного клімату, економічний розвиток, наповнення бюджетів.

Реєстрація: https://tinyurl.com/38k8867u

Більше інформації про заходи за посиланням: https://tinyurl.com/4v22j9yp