Вебінар «Вирішення актуальних проблем та окремих завдань ОМС в соціальній сфері. Підвищення згуртованості»

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформ «Соціальний захист та згуртованість» і «Молодь, спорт, культура» за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) 21 березня 2024 року 14:00–15:45 проведе вебінар «Вирішення актуальних проблем та окремих завдань органами місцевого самоврядування в соціальній сфері. Підвищення згуртованості».

Мета заходу: надати теоретичну й практичну інформацію представникам територіальних громад щодо людино центричних підходів до місцевого розвитку, ефективних прикладів посилення спроможності в територіальних громадах на основі запровадження ефективних механізмів підвищення згуртованості в соціальній сфері, залучення партнерів та донорів, використання інструментів формування ідентичності.

Цільова аудиторія: представники територіальних громад членів ВАОТГ (сільські, селищні та міські голови, заступники з гуманітарних питань, керівники структурних підрозділів соцзахисту, освіти, представники ГО).

Питання, що розглядатимуться:

Досягнення та виклики соціальної роботи в громаді

Актуальні проблеми у сфері соцзахисту, партнерство та залучення донорів. Ідентичність громади як ресурс місцевого розвитку.

Реєстрація за посиланням https://form.jotform.com/240703964057357…

Посилання на захід у ZOOM з’являється в кінці проходження реєстрації, його необхідно зберегти окремо та доєднатися в день вебінару