Обласна акція «Молодіжний діалог. Молодь має право» пройшла на Харківщині

У відкритті заходу взяв участь радник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков. Він передав слова напуття учасникам акції від голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та побажав плідної роботи.

«Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло. Молода людина — це як губка, яка вбирає у себе все те, що її оточує. Тому наша задача допомогти вам направити свої сили та знання в правильне русло. Я вірю в вас і певен, що ви – майбутнє нашої країни», – заначив Євгеній Грицьков.

Мета обласної акції – висвітлити питання самовизначення молодої спільноти як рушійної сили громадянського руху через усвідомлення нею своїх прав та обов’язків.

На відкритті заходу були присутні Уповноважена Верховної Ради України з прав людини в Харківській області Оксана Червякова, представники Харківської обласної військової адміністрації та ННЦ «ІСЕ ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса».

Під час заходу відбулась зустріч молоді з представниками правоохоронних та правозахисних органів. Мова йшла про системи захисту прав людини, виклики воєнного часу, права та можливості молоді.