Онлайн курс «Управління проєктами в публічному секторі»

Фонд Східна Європа спільно з провідними фахівцями та практиками розробили новий онлайн-курс «Управління проєктами в публічному секторі» для публічних службовців, який допоможе розібратися, як утілювати проєкти, які принесуть максимальну користь вашому регіону чи громаді.

Курс  охоплює основні правила та принципи проєктного менеджменту, особливості управління проєктами в публічному секторі, а також містить цінні рекомендації та практичні поради від експертів.

Курс розроблений для представників обласних державних адміністрацій, муніципалітетів та агенцій регіонального розвитку.

Курс містить вісім навчальних відео та інтерв’ю з чинним держслужбовцем, які допоможуть публічним акторам України набути та вдосконалити знання і навички з управління проєктами, щоб ефективно впроваджувати їх у своїх громадах чи регіонах.

Онлайн-курс доступний безкоштовно на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло: https://cutt.ly/ow2vbdt6

Онлайн-курс «Управління проєктами в публічному секторі» розроблений у межах програми «Відновлення і стійкість», яка реалізується Фондом Східна Європа коштом Федерального уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Детальніше за посиланням: https://euprostir.org.ua/resources/863828?fbclid=IwAR2z_24xc11d5g78x8NvrRngg2DMyRf9UCNw5jiyJH24d08Y3my-ar84-V8