Звернення голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з нагоди Дня Служби безпеки України

Шановні працівники та ветерани СБУ Харківщини та всієї України, щиро вітаю вас із професійним святом!

Сьогодні ми відзначаємо День Служби безпеки України. Пишаємося роботою наших силових структур і їхнім внеском у забезпечення національної безпеки та захист наших громадян.

Ви здійснюєте відповідальну місію щодо попередження злочинів проти миру і безпеки людства, боретеся з корупцією, тероризмом та організованою злочинністю. Ви завжди на сторожі захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності України, законних інтересів нашої держави та прав її громадян. Воєнні дії докорінно змінили уклад та життя громадян і працівників усіх сфер, проте співробітники СБУ з гідністю протистоять навалі й боронять  свою землю та її громадян. 

Зараз у нас особливо багато завдань і викликів, головна мета  – перемога над ворогом. 

Упевнена, що у своїй діяльності ви завжди будете керуватися почуттям патріотизму, виявляти професіоналізм і високу відповідальність за долю кожної людини, за сьогодення і майбутнє нашого народу.

У цей святковий день висловлюю вдячність усім працівникам і ветеранам Служби безпеки України за високу фахову майстерність, відповідальність та віддане служіння обраній справі.

Бажаю успіхів і натхнення в роботі. Хай кожен день приносить бажаний результат і наближає всіх до Перемоги! Щиро зичу усім вам міцного здоров’я, добробуту та подальших успіхів у справі служіння Українському народу.

Слава героям Харківщини!

Слава Україні!

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко