Тетяна Єгорова Луценко: Вдячна колективам обласних лікарень за те, що незважаючи на всі виклики війни, залишаєтесь на місцях і рятуєте людей

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко з робочим візитом відвідала Обласний медичний клінічний центр урології і нефрології. 

Генеральний директор КНП Владислав Демченко відзначив, що лікарня від початку повномасштабного російського військового вторгнення не припиняла працювати ні на хвилину. 

«Нам вдалося зберегти кадровий потенціал. Ми не припиняли надання медичної допомоги, а до нас звертаються жителі не тільки Харківської, але й інших областей України. Також ми продовжували проводити ремонтні роботи у закладі», – сказав Владислав Демченко. 

Сьогодні закладу передали партію гуманітарної допомоги: ліжка, сантехніку, засоби гігієни. Раніше заклад отримав медикаменти та канцелярські товари. 

«Низький уклін колективам обласних медзакладів, усім лікарям, які навіть попри російський терор і постійну небезпеку, продовжують працювати і надавати допомогу жителям області. Також вдячна керівнику обласного КНП Владиславу Демченко за те, що докладає максимум зусиль, щоб лікарня працювала, і за його активну позицію», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко. 

Довідково. Гуманітарна допомога надана Асоціацією «Медична і благодійна допомога Франція-Україна» (L’Association Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе). Меморандум між Асоціацією та обласною радою Тетяна Єгорова-Луценко та операційна директорка Діана Дольс підписали минулого року.