Тетяна Єгорова-Луценко: Важливим рушієм і підтримкою в ефективному завершенні реформи місцевого самоврядування є Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України

В інтерв’ю LB голова Харківської обласної ради, Президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко розповіла про роботу профільних комісій Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, а також окреслила головні аспекти завершення реформи децентралізації.

«Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України об’єднує в собі всю повноту влади в Україні – взаємодіє з державними органами, органами місцевого самоврядування, всеукраїнськими асоціаціями та міжнародними організаціями, готує пропозиції для запровадження європейських стандартів у сфері місцевого самоврядування. Єдність, взаєморозуміння, швидкість, спільний порядок денний – це саме те, чого ми потребуємо під час війни. Адже наша майбутня перемога – вона не лише про фронт. Вона й про ефективну роботу всіх управлінців усіх рівнів у тилу», – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Разом із цим, вона розповіла про питання, які розглядає одна з  профільних комісій Конгресу, координатором якої від регіональних влад вона є. 

Детальніше тут:https://tinyurl.com/5n8he92m