Працівники оборонної промисловості нагородженні відзнаками обласної ради

Радник голови обласної ради Євгеній Грицьков та депутат обласної ради Ігор Захарченко привітали працівників оборонно-промислового комплексу з професійним святом.

«Від голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та від всього депутатського корпусу дякуємо вам за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, забезпечення умов для ефективного та швидкого відновлення військової техніки в період бойових дій в Україні. Дозвольте привітати вас з Днем працівника оборонно-промислового комплексу та побажати вам скорішої Перемоги», – сказав Євгеній Грицьков.

Працівники підприємства отримали відзнаки обласної ради, один з робітників нагороджений Почесною відзнакою Харківської обласної ради “Слобожанська слава”.

Довідково. Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про встановлення 13 квітня Днем працівника оборонно-промислового комплексу України. Це професійне свято спрямоване на визнання ролі та важливого внеску спеціалістів в оборонно-промисловому комплексі країни. Відповідний документ під номером 214/2023 був опублікований на офіційному веб-сайті президента.