Захисника Харківщини нагороджено обласною відзнакою

За дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко депутат обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування Олег Каратуманов висловив вітання та слова вдячності за щоденну захисну місію та захист регіону командиру військової частини, підполковнику Костянтину Жидкову.

Разом із цим, він передав захиснику регіону присвоєну йому відзнаку обласної ради – Знак пошани Харківської обласної ради «За заслуги перед Харківщиною».

З початку агресії рф проти України Костянтин Жидков перебував на захисті та передових позиціях оборони Харківщини. Завдяки його вмілим діям та високому професіоналізму в управлінні було забезпечено успіх під час контрнаступальних операцій у звільнені окупованих населених пунктів регіону. І сьогодні він стоїть на захисті територіальної цілісності України, нищить ворога та мужньо виконує свої обов’язки по захисту нашої держави.