Тетяна Єгорова-Луценко привітала переможців Спартакіади Красноградського району, яка пройшла на честь воїнів Збройних Сил України

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко відвідала Красноградщину з робочим візитом, поспілкувалася з керівництвом району, представниками громад, а також взяла участь у церемонії нагородження учасників та переможців спортивного заходу на честь воїнів ЗСУ.

«У цей важкий час, завдяки Збройним Силам України, завдяки нашим захисникам і захисницям ви робите дуже важливу справу, – звернулася до організаторів Спартакіади Тетяна Єгорова-Луценко. – Хотілось би подякувати голові військової адміністрації, головам громад, усій команді Красноградського району, тренерам і спортсменам, які щодня роблять все задля розвитку спорту. Незважаючи на постійні звуки сирен тривоги, незважаючи на те, що, можливо, сьогодні у вас немає всього того, що потрібно для якісних тренувань, але ви щодня робите все можливе задля того, щоб спорт розвивався. Пишаюсь кожним з вас!».

Учасниками Спартакіади є команди шести територіальних громад району. Починаючи з березня щонеділі на базі кожної територіальної громади відбулися змагання з видів спорту, зокрема:

в Сахновщинській ТГ – змагання з шахів;

в Наталинській ТГ – змагання з настільного тенісу;

в Старовірівській ТГ – змагання з дартсу;

в Зачепилівській ТГ – змагання з шашок;

в Кегичівській ТГ – змагання з волейболу.

Сьогодні відбувся заключний етап – переможцем визначено команду Сахновщинської громади. Під час заходу учасників Спартакіади у своєму відеозверненні привітав український футболіст, воротар іспанського клубу «Реал Мадрид» і збірної України Андрій Лунін, який родом з Красноградщини.