У Лозівській  лікарні відкрили сучасне реабілітаційне відділення 

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко разом з начальником ХОВА Олегом Синєгубовим відвідали з робочою поїздкою Лозівську громаду. Поспілкувались з жителями  і ознайомились з роботою закладів медичної та соціальної сфер.

На базі КНП «Лозівське територіальне медичне обʼєднання», де допомога надається мешканцям громади, Лозівського та прилеглих районів, ВПО, відкрито сучасне реабілітаційне відділення.

В рамках конкурсу «Разом в майбутнє», загальний бюджет якого склав 949,2 тис. грн (590,6 тис. грн – з обласного бюджету,  97,5 тис. грн – з міського і 261,1 тис. грн – кошти партнерів), також було придбано деяке необхідне обладнання.

Завдяки Асоціації “Aide Médicale & Caritative France-Ukraine” (Медична і благодійна допомога Франція-Україна), її операційній директорці Діані Дольс відділення повністю забезпечене лікарняними ліжками. 

«У Краснопавлівці відкрито Амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Приміщення повністю відремонтовано, облаштовано укриття, працюють лікарі. В цій же будівлі знаходиться відділення «екстренки». До речі, одна з семи швидких, які взимку минулого року подарували  Харківщині польські партнери, обслуговує жителів Лозівщини», – розповіла Тетяна Єгорова-Луценко. 

Також відвідали Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Сяйво життя». Він здійснює комплекс реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю віком від 0 до 3 років, які мають ризик виникнення порушень розвитку, від 3 до 18 років, для молоді з інвалідністю після 18 років.

В планах Центру – розширити реабілітаційні послуги:  облаштувати  відділення фізичної реабілітації та медичного спостереження, а також –  ЛФК.

«Вдячна міському голові Сергію Зеленському, команді Лозівської громади, усім, хто не зважаючи на виклики війни, працює задля того, щоб забезпечити комфортне життя жителів громади, задля нашої Перемоги», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.