Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у форумі, присвяченому відновленню громад

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко долучилась онлайн до заходу «Шлях до URC: «Інклюзивний Форум Відновлення Громад».

«Координація гуманітарної допомоги, фінансування та параметри відновлення громад, географічні та секторальні підходи. Всі ці питання зараз для України дуже актуальні! Впевнена, що ідеї, озвучені учасниками, будуть реалізовані у найшвидший і найкращий спосіб», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Очільниця обласної ради також наголосила на важливості територіально-орієнтованого підходу у регіональній політиці, зокрема в процесах відновлення.

«Наразі повинні сконцентруватися на підсиленні допомоги прифронтовим регіонам і громадам, які найбільше потерпають від російських обстрілів, – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко. – Зміцнення безпеки та оборони є беззаперечним пріоритетом органів місцевого самоврядування, адже без цього, без допомоги ЗСУ, нашим військовим, які виборюють Перемогу на фронті, всі наші зусилля стосовно відродження просто не матимуть сенсу».

«Шлях до URC: «Інклюзивний Форум Відновлення Громад» – один із офіційних заходів напередодні конференції з питань відновлення України (URC), що буде проведена 11-12 червня в Берліні.