Тетяна Єгорова-Луценко зустрілась у Харкові з Президентом комісії з питань транскордонних, європейських та міжнародних відносин паном Крістіаном Дебєвом

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко та Президент комісії з питань транскордонних, європейських та міжнародних відносин Крістіан Дебєв, який до Харкова приїхав вперше, обговорили питання подальшої співпраці між регіонами та містами.

Мова йшла про організацію відпочинку у Франції дітей з найбільш постраждалих від російської військової агресії громад, надання Харківщині газогенераторів, налагодження співробітництва між вишами Харкова та Страсбурга та ін.

«Домовилися, що обласна разом з обласною військовою адміністрацією сформують загальний список нагальних потреб, передамо його французьким партнерам. Таку ж інформацію, як президент УАРОР, попрошу зібрати і по іншим регіонам України, – сказала Тетяна Єгорова-Луценко. – Показала пану Крістіану, як навчаються діти у сьогоднішніх реаліях у метрошколі. Відвідали Асоціацію органів місцевого самоврядування Харківщини, безпечний простір для дітей, Будинок рад».