З Днем морської піхоти!

Українські військові морської піхоти перейняли від своїх предків найкращі бойові традиції та у сьогоднішній боротьбі з російськими загарбниками мужньо захищають Україну. Тож не дарма на кокарді наших воїнів зображений меч Сагайдачного, одного з засновників морської піхоти, який воював з тим же ворогом багато років тому, а їх незмінне гасло «Вірний завжди» ще раз підтверджує готовність до виконання поставлених бойових завдань.

У сьогоднішній боротьбі за звільнення українських земель від російської навали воїни морської піхоти беруться виконувати найскладніші бойові завдання. Нехай окупанти знають, що наші морські піхотинці чекають їх на морі, землі та повітрі.

Також ми сьогодні згадуємо кожного героя, який віддав своє життя за незалежність та цілісність держави, їх відважність назавжди залишиться у наших серцях.

Шановні військовослужбовці морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України щиро вітаємо Вас з професійним святом! Бажаємо вам міцного здоров’я, сили у виконанні нових завдань, незламного духу та нових перемог.

Слава Україні! Героям слава!