Тетяна Єгорова-Луценко: Обласна клінічна лікарня – стратегічний заклад, робота якого в умовах війни життєво важлива для Харківської області

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко провела оперативну нараду щодо оптимізації роботи лікарні, реорганізації деяких відділень з урахуванням викликів воєнного часу.

«Навантаження величезне, наші медики працюють 24/7. Обласна клінічна лікарня – стратегічний заклад, робота якого в умовах війни життєво важлива для Харківської області, – сказала Тетяна Єгорова-Луценко. – Маємо кадрові зміни. Виконуючим обовʼязки гендиректора КНП призначено Руслана Врагова. Екскерівник – Костянтин Лобойко – теж залишається у команді медзакладу на посаді медичного директора. Для обласної ради важливо не допустити відтоку кваліфікованих кадрів та зберегти колективи».

Плани на найближчий час: ремонт приймального відділення, який має початися вже у червні, та ремонт реабілітаційного відділення. Виконуються проєктні роботи по облаштуванню приміщення під ангіограф та МРТ, які надають МОЗ.

Також незабаром планується відкриття стаціонарного шкірно-венерологічного відділення, 4 відділень стоматологічної допомоги.

Процес приєднання до обласної лікарні стоматполіклініки та шкірно-венерологічного диспансеру триває.