В Люботинському мистецькому ліцеї «Дивосвіт» побудовано безпечний освітній простір для дітей

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко разом начальником ХОВА Олегом Синєгубовим відвідали заклад, поспілкувалися з колективом.

«Фактично це підземна школа. Реалії теперішнього життя. Діти у безпечних умовах можуть навчатися, займатися позашкільними активностями. Розрахована захисна споруда на 400 людей», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко. 

За словами будівельників,  ремонтні роботи виконані на найвищому рівні. У підземній школі є генератор на випадок відключення електроенергії, забезпечено безперебійне водопостачання, приміщення повністю пристосоване для людей з інвалідністю. Також тут є сучасне обладнання і все необхідне для перебування учнів.

«Команда обласної військової адміністрації та обласної ради робить все можливе, щоб підготувати заклади області до навчального року. Зокрема, маємо збільшити кількість укриттів, що є головною вимогою стратегії  Президента України Володимира Зеленського по створенню безпечного освітнього середовища», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.