З Міжнародним днем захисту дітей!

В умовах воєнного стану це свято стає ще більш цінним і важливим. Тільки за цей рік багато дітей стали сиротами, хтось залишився без домівки, а декому, у пошуках безпечних місць, довелося виїхати за межі рідного міста або взагалі з України. Тому зараз діти потребують ще більшої уваги, турботи та захисту.

Кожна дитина гідна мирного, щасливого життя: мати право ходити до дитячого садочку, навчатися у школі, гратися на дитячому майданчику та займатися спортом. Зараз же їх життя змінилося. Замість веселих дзвінких дитячих голосів лунають гучні сирени та страшні вибухи, які приносять смерть та руйнування.

В цей день особливо маємо підтримувати дітей і показати, що ми, дорослі, завжди поруч, завжди будемо піклуватися та допомагати, дбати про здоров’я та безпеку. Хочу побажати якнайшвидшого миру у нашій державі, щоб скоріше закінчилися ці жахіття і дитинство у всіх дітей України стало повноцінним, з посмішками та веселощами, щоб родини знову повернулися до рідних домівок, щоб батьки прийшли живими з фронту, обійняли своїх дітей.

Вітаємо дітей Харківщини і всієї нашої держави з Міжнародним днем захисту дітей! Нехай кожна дитина буде здоровою, зростає у щасті та любові, а посмішки не сходять з їх обличь. Бажаємо успіхів у досягненнях, мирного неба над головою та великих перемог!