На майданчику УАРОР, який працює в рамках роботи Міжнародної конференції з відновлення України, що проходить у Берліні, проведено більше 30 зустрічей

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко прокоментувала результати роботи майданчика УАРОР.

«Активні дискусії і перемовини. Лише за день проведено більше 30 зустрічей з міжнародними партнерами. Головним чином мова йшла про проєкти відновлення, а також їх подальше фінансування.

Особисто мене, як президента УАРОР, надихає те, що комунікації з міжнародними партнерами налагоджували не тільки представники нашої Асоціації, але й голови громад і мери міст. Місцеве самоврядування України працює не лише на відбудову, але й на розвиток», – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Серед гостей майданчику УАРОР представники іноземного бізнесу, міжнародних неурядових організацій, українські політики.

«Вдячна заступнику керівника Офісу Президента України Олексію Кулебі за те, що підтримує місцеве самоврядування України на всіх майданчиках.

Важливою була зустріч з Президентом Європейського Комітету Регіонів Вашко Алвесом Кордейро. Обговорили проведення пленарної сесії ЄКР, а також необхідність звернутися до представників європейських країн з проханням зміцнити протиповітряну оборону України.

Сьогодні у Берліні весь цивілізований світ обʼєднався задля того, щоб допомогти Україні протистояти російському ворогу, відновити нашу державу і розвиватися», – відзначила Тетяна Єгорова-Луценко.