Вітаємо із Всесвітнім днем донора крові!

Неможливо переоцінити значення донорської крові для збереження життя. Донорська кров використовується і при плановому лікуванні, й при наданні невідкладної допомоги, і є незамінною при складних хірургічних втручаннях. Переливання крові дає змогу зберегти життя пораненим під час воєнних дій та надзвичайних ситуацій будь-якого типу.

Тож, донорство є надважливим саме сьогодні, під час найжорстокішої і руйнівної війни, коли наші героїчні воїни мужньо протистоять російському агресору, який безжально нищить усе живе на українській землі.

Шановні донори, прийміть щирі слова подяки! Ви сьогодні даруєте найцінніше, що є у цьому світі, – життя! Ви даруєте кожному пораненому надію, що буде «завтра», що він чи вона зможуть обійняти рідних, поцілувати коханих, відчути радість буття. І кожен врятований завдячує цим саме вам, бо життя людини є найвищим благом на землі, а порятунок – найвища честь для рятівника! Тож закликаємо всіх долучатися до цієї почесної справи, аби зробити свій внесок у надання донорської підтримки тим, хто її потребує.

Від щирого серця бажаємо вам добра, благополуччя й миру! Будьте завжди здорові та пишайтеся тим, що подарували життя не одній людині. Нехай кожен прийдешній день додає нам впевненості у якнайшвидшій Перемозі!

Слава Україні!