Під час засідання постійної комісії з питань розвитку інфраструктури, будівництва та шляхів депутати розглянули низку питань в режимі відеоконференції

Серед погоджених проєктів рішень обласної ради:

  • проєкт рішення обласної ради «Про звіт голови Харківської обласної ради про свою діяльність та про роботу обласної ради за ІІ півріччя 2022 року та за 2023 рік».
  • проєкт рішення обласної ради «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2024 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2023 року № 726-VIII (зі змінами)». Метою прийняття акту є доповнення розділу «Зайнятість населення та ринок праці». Актуальним є питання забезпечення працевлаштування безробітних на конкурентоспроможних підприємствах, установах і організаціях. Під час повномасштабного вторгнення ситуація, яка склалась у Харківській області, не дає змоги прогнозувати динаміку ринку праці на декілька років вперед. Попит на робочу силу зменшився, через неможливість працювати у зонах бойових дій. Внесення зміни до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області спрямовано на виконання першочергових завдань щодо зайнятості населення Харківського регіону, здійснення заходів щодо скорочення безробіття та соціального захисту населення.
  • проєкт розпорядження голови обласної ради «Про виконання обов’язків директора КП «Харківський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» .