Тетяна Єгорова-Луценко привітала військових Харківщини з Днем Конституції України та вручила відзнаки обласної ради

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко вручила найвищу нагороду регіону «Слобожанська слава» та інші відзнаки обласної ради військовим, які обороняють Харківщину.

«Завжди приємно тиснути руку тим, хто обороняє нашу країну, «вигризає» кожен шматок нашої спільної свободи. Вітаю всіх, хто отримав найвищу нагороду Харківщини – «Слобожанську славу» та інші відзнаки обласної ради з нагоди Дня Конституції України за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та самовідданість, виявлені під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності нашої держави. Щодня думаю про наших захисників, які на позиціях, які поранені, чи, нажаль, загинули. Болить за кожного. Сьогодні я пишаюся, що можу сидіти за одним столом і відверто дивитися в очі військовим. Все що залежить від мене особисто, від команди яку я очолюю ми робимо надзусиль», – сказала Тетяна Єгорова- Луценко.

Також голова обласної ради поінформувала про фінансове забезпечення військових.
Так, 60 мільйонів гривень, які мали піти на розвиток місцевого самоврядування та на фінансування обласних конкурсів направлено на потреби військових регіону.