Мінветеранів: Громадські організації можуть отримати до 700 тисяч гривень на втілення проєктів

Міністерство у справах ветеранів України відновлює конкурсні програми для громадських організацій (спілок та об’єднань), що працюють із ветеранами та ветеранками.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, фінансова підтримка інститутів громадянського суспільства була призупинена.

Заявки подаються в електронній системі «Е-Конкурси платформи ВзаємоДія до 23:59 21 липня 2024 року. Максимальна запитувана сума на реалізацію програми (заходу чи проєкту): 714,3 тисяч гривень.

Загальний бюджет конкурсу: 5 мільйонів гривень. Переможців відбиратиме незалежна конкурсна комісія.

Конкурсні пропозиції мають відповідати таким пріоритетним напрямам і видам діяльності:

1. Формування оборонної свідомості та громадянської стійкості.

організація заходів військово-патріотичного виховання у рамках підготовки громадян до національного спротиву (табори, вишколи, конкурси, курси підготовки, тренінги, навчальні семінари)

інформаційно-просвітницькі, виховні заходи та кампанії із питань військово-патріотичного виховання (подкасти, брошури, буклети, лекції, презентації, відеоролики, круглі столи, майстер-класи, тренінги, семінари).

2. Популяризація історії українського опору збройній агресії рф проти України, а також інформації про подвиги ветеранів війни, проявлені під час захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України.

видавництво книг та інших друкованих видань, мемуарів, художніх творів, виробництво документальних та художніх фільмів, організація виставок.

Конкурсні вимоги – тут https://tinyurl.com/5h9e2n4e.