Привітання з Днем Національної поліції України!

Шановні правоохоронці! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня Національної поліції України!

Національна поліція України самовіддано дбає про збереження правопорядку та безпеку громадян, своєю невтомною працею, наполегливістю та сміливими вчинками ви зберігаєте високий рівень довіри українського суспільства.

Після 24 лютого 2022 року робота та завдання поліції розширилися. Нині українські поліцейські долають наслідки злочинів росії. Евакуюють людей з небезпечних місць, надають допомогу постраждалим та разом з цим продовжують виконувати свої щоденні обов’язки по охороні правопорядку.

Особовий склад Національної поліції пліч-о-пліч зі Збройними Силами України дають відсіч ворогу безпосередньо на лінії фронту, оберігаючи мирне життя українців, успішно виконують усі завдання, які стоять перед ними, героїчно відстоюють суверенітет і незалежність української держави, протистоять агресору у бойових зіткненнях на кордонах, мережевому просторі та проводять боротьбу з колаборантами серед мирного населення.

Працівники української поліції – це справжні герої та захисники, які роблять все можливе і неможливе, наближаючи нашу Перемогу.

Бажаємо вам міцного здоров’я, витримки, благополуччя, впевненості у наступному дні, довіри та поваги від громадян, відданості службовому обов’язку та спокійної служби.

Слава Україні! Героям слава!