Внутрішньо переміщені особи, які зараз мешкають у комунальних закладах Харківської обласної ради, отримали гуманітарну допомогу

Мешканці прикордонних громад Харківщини – Куп’янської, Великобурлуцької, Кіндрашівської, Петропавлівської, Курилівської, Вовчанської, Дворічанської та Липецької – змушені були терміново евакуюватися і залишити домівки, щоб зберегти своє життя. Багато родин з дітьми, пенсіонери та люди з інвалідністю знайшли притулок у шести комунальних закладах Харківської обласної ради.

Люди втратили все, лишивши зруйновані будинки, прибули до місць тимчасового проживання без нічого і вкрай потребують допомоги благодійників.

Волонтери Благодійної організації “УКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АЛЬЯНС” у співпраці з Харківською обласною радою доставили до гуртожитків та передали 600 наборів євакуйованим самотнім людям похилого віку, дорослим та дітям з інвалідністю, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям й іншим особам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Допомога стала можливою завдяки співпраці з благодійними організаціями Станиця Львів Пласт – НСОУ @lvivplast, Ukrainian Canadian Congress @canadaukrainefoundation та Canada-Ukraine Foundation @ukrcancongress.
Щиро вдячні нашим друзям за надані продуктові набори евакуйованим мешканцям Харківщини під гаслом: Творимо добро разом!