Тетяна Єгорова-Луценко з робочим візитом відвідала Красноградський район

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко поспілкувалась з головами громад та місцевими жителями, ознайомилась з роботою одного з найпотужніших елеваторів області.
«Аграрії збирають врожай у надважких умовах. Цього року він більш-менш на минулорічному рівні. Але через аномальну спеку є деяке зниження. Радує, що аграрії не збираються виїжджати з області, релокувати підприємства, а планують залишатися і працювати в регіоні. Сподіваюсь, не підведе і погода», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Під час зустрічі з активом району, мова йшла про офлайн навчання, будівництво укриттів у навчальних закладах, про те, як тиловий район області може допомогти військовим, а держава з іншого боку, підтримати тил.

«Нагадала присутнім, що кожен житель області, який опинився у скрутній життєвій ситуації, може звернутися за адресною допомогою до облради. З початку року від жителів Красноградщини ми отримали 276 звернень, 180 з них вже виконали. Загалом з початку року на матеріальну допомогу жителям області з обласного бюджету було спрямовано майже 30 млн грн. Також обласною радою затверджено низку програм, спрямованих на підтримку військових, їхніх сімей, оздоровлення дітей. Всю інформацію можна знайти на сайті обласної ради. Закликаю мешканців користуватися можливостями, які зараз є, і які ми намагаємось створювати», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Вона нагородила найактивніших мешканців громади. Частина з них – медичні працівники, які в суботу відзначають професійне свято. Тетяна Єгорова-Луценко подякувала команді Красноградщини та начальнику РВА Віктору Войтенко за колосальну роботу у непростий воєнний час.