В Обласному кардіологічному центрі буде відновлено фізіотерапевтичне та реабілітаційне відділення

Проєкт реалізовуватиметься в рамках угоди, яку підписали голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, голова ВП «Всесвітня лютеранська федерація в Україні» Марк Муллан, голова ГО «Спільна справа для людей» Юлія Сікаленко та директор КНП ХОР «Обласний кардіологічний центр» Ірина Пирогова.

Роботи триватимуть у два етапи: впродовж 5 місяців – ремонт фізіотерапевтичного відділення, і ще 7 місяців піде на ремонт басейну та зимового саду реабілітаційного відділення та прилеглих до нього територій.

Комунальне підприємство обласної ради не припиняло працювати ні на день впродовж війни. Пацієнтам надаються амбулаторно-клінічна та стаціонарна допомога.

LWF зацікавлені забезпечити більше місць для цивільного населення Харкова для доступу до необхідної психосоціальної підтримки та лікування.

Нагадаємо, що між Харківською обласною радою та Всесвітньою Лютеранською Федерацією в Україні діє Меморандум про взаєморозуміння. Тетяна Єгорова-Луценко та Марк Муллан підписали документ у квітні цього року і визначилися, яку допомогу Харківщині можуть надати партнери.