В НКП ХОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» проводитимуть ремонтні роботи

Відповідні рішення погодженні під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, що відбулось у змішаному форматі.

Так депутати ухвалили наступні рішення:

  • проєкт розпорядження голови обласної ради «Про надання згоди на проведення робіт за проєктом «Капітальний ремонт огорожі та воріт КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» за адресою: Харківський район, смт. Покотилівка, вул. Сковороди, 2».
  • проєкт розпорядження голови обласної ради «Про надання згоди на проведення робіт за проєктом «Капітальний ремонт громадського будинку літ. «И-1» Прохідної КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» за адресою: Харківський район, смт. Покотилівка, вул. Сковороди, 2».
  • проєкт розпорядження голови обласної ради «Про надання згоди на проведення робіт за проєктом «Капітальний ремонт громадського будинку літ. «Б-1» Головного корпусу КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» за адресою: Харківський район, смт. Покотилівка, вул. Сковороди, 2 (коригування)».

За словами голови комісії, депутатки обласної ради Світлани Ротач з проєктами даних рішень депутати ознайомилися заздалегідь.

«Всі ми розуміємо, наскільки важливо проводити ремонти в підрозділах комунального закладу, бо від цього залежить умови, в яких працюють медики, а також якість надання медичних послуг жителям громад Харківщини», – зазначила депутатка обласної ради.

В свою чергу начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Андрій Гнатушок поінформував, що надані всі необхідні дозвільні документи від Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Кошти на виконання даних ремонтних робіт є на рахунках підприємства.