Відбулось нагородження переможців дитячого конкурсу малюнку «Харків. Незламне місто  – майбутнє для нащадків. Очима дітей -героїв» присвяченого Дню Харкова 

У заході взяли участь депутати обласної ради, заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба. Вона привітала учасників конкурсу та присутніх з прийдешніми святами від голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.

«Я вдячна організаторам конкурсу, за те, що надали можливість дітям для творчої реалізації в цей непростий час, діти показали своє бачення майбутнього Харкова. Я розумію, скільки часу і душі ви в це вклали. Дякую кожному, хто сьогодні в залі, хто сьогодні боронить Україну. З дня на день ми відзначатимемо День Харкова, День Прапора та День Незалежності України. Мені здається, що саме в такі дні ми все більше замислюємося про майбутнє. І коли я розглядала малюнки дітей я зрозуміла, що найліпше бачити майбутнє саме очима дітей, бо вам, дорогі наші, реалізовувати його. Тому я бажаю, щоб всі ваші думки, всі ваші мрії були втілені в життя. Ми з вами об’єднані жовто-блакитним прапором, а наше майбутнє – вільне, незалежне, українське. Слава Україні!», – сказала Валерія Дзюба.

Конкурс малюнку проводився за трьома категоріями  – молодша, середня та доросла. В кожній категорії три переможця отримали цінні подарунки – ноутбуки, планшети та сертифікати на придбання приладдя для малювання. 

Для всіх учасників заходу свої номери виконали творчі колективи Харківщини. 

До виставки малюнку також долучилися військові, представники волонтерського руху, благодійних організацій, родини учасників конкурсу.