Депутати Харківської обласної ради підтримали рішення про створення комунального закладу «Ветеранський простір “ПЛІЧ-О-ПЛІЧ”»

Мета створення КЗ – реалізація комплексу заходів, спрямованих на забезпечення умов для переходу Захисників і Захисниць України від військової служби до цивільного життя, надання додаткових соціальних гарантій.

У ветеранському просторі можна буде отримати інформаційно-консультаційну підтримку, послуги з реабілітації, адаптації, психологічної, юридичної та соціальної допомоги, проводитимуться культурно-просвітницькі та рекреаційні заходи, надаватимуться консультування та допомога у відкритті власної справи, навчанні та перекваліфікації тощо.

«Це ініціатива обласної військової адміністрації, депутатів. Створення ветеранського простору вже давно було на часі. Ветерани неодноразово звертались з таким запитом. Планується залучати до роботи у новоствореному закладі у тому числі і ветеранів. Перші заходи відбудуться вже найближчим часом», – сказала голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.