Тетяна Єгорова-Луценко провела урочистий прийом з нагоди Дня Незалежності України 

У святковій церемонії взяли участь військові, працівники ДСНС, заводів, представники органів місцевого самоврядування, податкової служби, медики, волонтери, підприємці. 

У своєму виступі голова Харківської обласної ради, президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко висловила слова подяки кожному, хто на своєму місці наближає Перемогу та бореться за незалежність нашої держави.

«Сьогодні ми маємо можливість збиратися на такі заходи завдяки нашим Захисникам і Захисницям. Велика вдячність їм за це. Нажаль, ми продовжуємо втрачати наших  хлопців та дівчат на фронті, і наша з вами задача  тут, на місцях, не підвести славне ім’я ЗСУ. Ми маємо працювати кожний на своєму місці – тримати Харків, тримати Україну, розбудовувати її та робити ще сильнішою. Харківська обласна рада ні на день не зупиняла свою роботу, разом з військовою адміністрацією, з міської владою, з правоохоронним блоком ми працюємо цілодобово для того, щоб забезпечити життєдіяльність регіону. Без вас це було б неможливо. Кожен з вас самовіддано виконує свій обов’язок. Я всіх вітаю зі святами. Бажаю вам сімейного затишку, міцного здоров’я, терпіння, сил і щоб ми з вами і надалі працювали для того, щоб наша держава здобула Перемогу, розвивалася і ставала ще кращою», – сказала Тетяна Єгорова- Луценко. 

Очільниця облради вручила обласні відзнаки учасникам церемонії, пʼятеро осіб отримали Почесні відзнаки обласної ради «Слобожанська слава».