Тетяна Єгорова-Луценко з робочою поїздкою відвідала Лозівську громаду

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко поспілкувалась з активом громади, ознайомилась з роботою закладів сфери медицини та екології.

«Робоча поїздка до Лозівської громади розпочалась з незапланованого візиту до Обласного комунального спеціалізованого підприємства з виконання норм екологічної безпеки, що у селі Смирнівка, який, на жаль, наразі фактично не працює. Обговорили з Лозівським міським головою Сергієм Зеленським шляхи вирішення проблемних питань в роботі підприємства та можливу співпрацю, вже працюємо над цим», – прокоментувала Тетяна Єгорова-Луценко.

Також вона ознайомилась з роботою Миролюбівського фельдшерсько-акушерського пункту, у якому проведені роботи з капітального ремонту за кошти в рамках укладених договорів з НСЗУ. Тут медичну допомогу отримують жителі чотирьох населених пунктів – більше 1000 осіб.

Окрім того очільниця обласної ради взяла участь в урочистому відкритті експозиції картин митців образотворчого мистецтва незламного Харкова – «У боротьбі за Незалежність».

«Пишаюся, що ця експозиція відкрилась саме на Лозівщині у краєзнавчому музеї. Ініціатива Почесного Громадянина Харкова Валентина Голіка та Заслуженого художника України Віктора Ковтуна. Приміщення під галерею виділили в найкоротші строки. За це велика вдячність Лозівському міському голові Сергію Зеленському, – відзначила Тетяна Єгорова-Луценко. – Особливі слова подяки ЗСУ за те, що можемо проводити такі заходи, які вкрай важливі, особливо зараз, під час війни, коли ворог намагається знищити все українське. У дружній атмосфері вручила лозівчанам відзнаки обласної ради. Завжди приємно бути на Батьківщині, я – лозівчанка, і пишаюся цим».