Дітей Циркунівської громади привітали з початком навчального року 

Керуюча справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Оксана Малишева, очільник Циркунівської громади Микола Сікаленко,  голова Харківської районної державної адміністрації Володимир Усов, помічниця народного депутата Євгена Пивоварова Вікторія Філіпенко, волонтери та батьки привітали учнів шкіл Циркунівської громади з початком навчання. 

«Від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та всього депутатського корпусу вітаю вас зі святом. Наші маленькі герої, ви – сильні і розумні, ви повинні наполегливо вчитися, слухатися батьків та педагогів. Ми, в свою чергу, робимо все можливе, щоб ви мали повноцінне дитинство, наскільки це дозволяють реалії часу, і не дивлячись на всі виклики війни, мали змогу отримувати освіту. Адже від цього залежить майбутнє України. Дякуємо українським військовим, які зараз боронять нашу державу і завдяки яким ми можемо продовжувати жити, виконувати свою роботу та організовувати такі свята», – зазначила Оксана Малишева.

Дітям вручили солодкі подарунки. У 77  закладах загальної середньої освіти територіальних громад Харківського району навчальний процес проходитиме в дистанційному режимі майже для 28 тисяч учнів.  Вперше дзвоник пролунає для 1833 першокласника.