На Харківщині попрощались з директором Харківського державного академічного театру ляльок ім. В. А. Афанасьєва

На церемонії прощання з Володимиром Вікторовичем Решетняком були присутні його родичі, друзі та колеги, представники місцевої влади, громадськість.

Від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та депутатів обласної ради слова співчуття висловив радник голови обласної ради Євгеній Грицьков.

«Володимир Вікторович був не просто директором театру, а й його душею. Завдяки його зусиллям театр став одним з найкращих в Україні. Ми завжди будемо пам’ятати його як талановиту людину і справжнього лідера. Від голови Харківської обласної ради та всього депутатського корпусу висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Володимира Вікторовича. Хай світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях», – сказав Євгеній Грицьков.

Нагадаємо, заслужений працівник культури, директор Харківського державного академічного театру ляльок ім. В. А. Афанасьєва Володимир Вікторович Решетняк очолював заклад понад 30 років. За його керівництва театр мав високий рівень репертуару, а вистави – успіх на театральних фестивалях в Україні та за кордоном.