Продовжується активна підготовка до проведення обласного дитячого заходу «Обійми дитину»

Під час робочої зустрічі учасники проєкту «Обійми дитину» обговорили організаційні питання та питання фінансування.

Також організатори проєкту домовились у найближчий час провести засідання конкурсного комітету щодо затвердження процедури та критеріїв оцінювання творчих робіт учасників обласного фестивалю-конкурсу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Розквітне Україна», який відбудеться в рамках проєкту «Обійми дитину».

Директорка КЗ «Люботинський мистецький ліцей “Дивосвіт”» Світлана Волчкова поінформувала, що на фестиваль-конкурс вже подано 66 робіт від юних митців Харківщини. Прийом робіт триватиме до 30 вересня 2024 року.

Нагадаємо, проєкт планується реалізувати в рамках комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2022-2024 роки», як підтвердження сталості реалізації проєкту ЄС «Ефективна первинна медицина в громаді». У конкурсі можуть взяти участь діти Харківщини від 5 до 16 років.

До проєкту долучаться діти учасників бойових дій, діти внутрішньо переміщених осіб. Захід буде приурочений до Дня захисників і захисниць України.

В організації проведення заходу «Обійми дитину» беруть участь КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», КЗ «Люботинська спеціалізована мистецька школа-інтернат «Дивосвіт»», Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва, Харківський театр для дітей та юнацтва.