На початку жовтня в Німеччині відбудеться щорічна провідна світова виставка Chillventa 2024

Наслідуючи принципи Європейського зеленого переходу та відповідно до умов членства в Енергетичному Співтоваристві з ЄС Україна зобов’язалась забезпечити імплементацію законодавства Євросоюзу та підтримує Зелену угоду ЄС і вважає, що теплові насоси відіграють важливу роль у скороченні впливу на клімат у Європі, а також у поєднанні декарбонізації зі сталим післявоєнним майбутнім економічним зростанням нашої держави.

Зважаючи на це Офіс декарбонізації та енергоефективності інформує, що з 8 по 10 жовтня 2024 року в Німеччині в місті Нюрнберзі, відбудеться щорічна подія, направлена на впровадження сталого розвитку у великих масштабах, яка збере міжнародних експертів і виробників холодильного обладнання, кондиціонерів, вентиляції та теплових насосів на провідній світовій виставці Chillventa 2024.

Chillventa 2024 – це об’єднаний досвід для екологічно чистих міст і галузей, який має вирішальне значення для досягнення глобальних кліматичних цілей. На теперішній час на міста припадає дві третини світового споживання енергії та 70% викидів CO2, незважаючи на те, що вони охоплюють лише 3% площі Землі. Chillventa – це широкий спектр енергоефективних рішень для сприяння екологічній трансформації систем охолодження, кондиціонування повітря та теплових насосів, все це спільний шлях всього світу до декарбонізації.

Збільшення використання теплових насосів змінює загальні тенденції в опаленні населених пунктів та запроваджує принцип «отримання більшого від меншого» і допомагає значно скоротити споживання енергії та викиди CO2 у містах, як у приватних домогосподарствах, так і в комунальних, бюджетних та комерційних приміщеннях.

Chillventa не має собі рівних у всьому світі завдяки повному огляду технологій охолодження та ізоляції, C&I та автоматизації, кондиціонування повітря, вентиляції та теплових насосів. Для тих, хто хоче бути в курсі останніх інноваційних продуктів і послуг, Chillventa — це просто подія, яку неможливо пропустити. Його особлива спрямованість привертає до Нюрнберга всіх провідних експертів, ключових гравців та асоціації, що робить його обов’язковою подією для сектора. Тож не пропустіть! Станьте частиною дій у 2024 році та допоможіть сформувати визначальні проблеми майбутнього.

Ключові напрямки виставки:

  • Холодильна техніка: обладнання, компоненти, системи автоматизації.
  • Кондиціювання повітря: системи вентиляції, очищення повітря, теплові насоси.
  • Енергоефективність: технології, що дозволяють знизити споживання енергії.
  • Екологічність: розробки, спрямовані на зменшення впливу на довкілля.

Формат заходу:

  • Виставкова експозиція: демонстрація продукції та технологій провідних компаній галузі.
  • Конференції та семінари: обговорення актуальних питань розвитку ринку.
  • Бізнес-форуми: налагодження ділових контактів.

Веб-сайт: https://www.chillventa.de/en

Конференція за посиланням: https://www.alfalaval.com/…/german…/chillventa-2024/…