Тетяна Єгорова-Луценко привітала працівників АТ «Українські енергетичні машини» з професійним святом

Голова Харківської обласної ради, президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь в урочистому заході до Дня машинобудівника.

«Про це підприємство говорять у всьому світі. Незважаючи на прильоти та постійну загрозу, щодня під звуки сирен працівники заводу виходять на роботу. Вдячна керівництву та колективу енергомашин за мужність і стійкість, патріотичну позицію, вагомий вклад у нашу Перемогу і віру у майбутнє України. Саме завдяки вам Харківщина, навіть попри російську військову агресію залишається центром машинобудування України.

Низько вклоняюсь тим працівниками, які пішли на фронт. Світла памʼять тим, хто загинув, захищаючи нашу державу.

Бажаю заводу і надалі тримати удар, гордо нести звання одного з найпотужніших підприємств у світі», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Вона вручила працівникам відзнаки та цінні подарунки обласної ради.

«Машинобудівна галузь – це висока технологічна галузь, ми це розуміємо. І Харків, Харківщина – це, безумовно, серце машинобудування. І з огляду на сьогодення, той факт, що Харківщина живе і працює, і місто Харків, і наша область, і наші колективи – це наша спільна заслуга. Велика шана і повага кожному з вас, людям, які кожний ранок виходять до станків, і працюють на благо нашої України. Тому я ще раз хочу всім подякувати за мужність, за відданість, за професіоналізм. Ми нічого ні кому не віддамо, не відступимо. Ми всіх переможемо. Дякую зі святом всіх вас», – сказав генеральний директор АТ «Укренергомашини» Віктор Суботін.