З нагоди Дня машинобудівника працівники АТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря» отримали відзнаки Харківської обласної ради

Заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба привітала колектив підприємства з професійним святом та вручила подяки голови Харківської обласної ради.

«Від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, від депутатського корпусу та від себе особисто щиро вітаю кожного, хто причетний до машинобудування. Всі надбання, що має наша промисловість, в тому числі і завдяки вашій наполегливій та професійній роботі. Ви тримаєте сьогодні енергетичний фронт нашої країни. Я хочу побажати вам благополуччя та родинного тепла, щастя під мирним українським небом. Я хочу подякувати кожному працівнику заводу, хто боронить сьогодні Україну від ворога і вічна пам’ять тим, хто віддав життя за нашу перемогу», – зазначила Валерія Дзюба.

Директор АТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря» Вадим Дергаусов поінформував, що на сьогодні підприємство працює і має великі плани по розбудові галузі.

«Вже третій рік в умовнах війни наше підприємство не зупиняло своєї діяльноті, працюємо і надалі на вугільну галузь. Моя вам вдячність, колеги. 2024 рік не був простим для нас. Але не дивлячись на перешкоди наші енергетики працюють і день і ніч. Ще раз велика вдячність кожному працівнику заводу», – сказав генеральний директор АТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря».